Inloopmiddag Duurzaam Asset Management

overig

Locatie
Interface Nederland BV
Industrielaan 15 - Scherpenzeel
Kaart onbeschikbaar

Datum
28-03-2019

Tijd
13:00 - 16:30

Categorieën

Omschrijving

De NVDO houdt donderdag 28 maart een bijzondere inloopmiddag rondom Duurzaamheid en Asset Management. De bijeenkomst vindt plaats bij Interface, het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld.

Dit bericht verscheen eerder op NVDO.

Tijdens deze inloopmiddag maken de deelnemers kennis met de werkwijze voor Duurzaam Asset Management. Bovendien hoor en zie je hoe Interface met deze benadering het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld is geworden. Er is ruimte om uitgebreid ruimte vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Programma

13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Inleiding door dagvoorzitter Nico Groen, Traduco Asset Management en partner NVDO

13.45 uur Doing well by doing good – Geanne van Arkel, Interface

Interface is met afstand het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld. Mission Zero, de belofte van Interface om in 2020 geen enkele negatieve impact meer te hebben op de aarde en al wat daar op leeft, is bijna gerealiseerd. Het beursgenoteerde bedrijf in Scherpenzeel is er wereldmarktleider mee geworden vanuit de filosofie ‘doing well by doing good’. Welke rol speelt Asset Management bij het duurzame succes van Interface?

14.20 uur Rondleiding + Pauze

15.20 uur Duurzaam Asset Management – Door Hilda Feenstra, eigenaar Local Works en auteur Duurzaam zijn moet je durven

Asset Management kan een significante bijdrage leveren aan het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen. En andersom. Organisaties zullen betere resultaten halen op beide terreinen als ze deze synergie opzoeken en het beste van beide integreren. Hilda vertelt hoe u Duurzaam Asset Management stap voor stap kunt implementeren met gelijkblijvende of zelfs lagere kosten.

15.55 uur Opstellen van Business Cases – Nico Groen, Traduco Asset Management en partner NVDO

Er komt veel op organisaties af als het gaat om het integreren van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. De centrale vraag is wat daarbij de beste keuzes zijn en waarom. Hoe kunnen business cases ondersteuning bieden bij het maken van de juiste keuzes?

16.30 uur Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Geïnteresseerden in deze inloopmiddag worden gevraagd het volledig ingevulde aanmeldingsformulier uiterlijk 21 maart 2019 in te vullen. Deelname is kosteloos en introducé(e)s zijn van harte welkom.

Bron: NVDO


Meer informatie en inschrijven

Meld je hier aan!

iCal
Voeg event toe aan Google Calendar