Verkenning Conditiemeting BOEI

cursus

Locatie
NVDO-Verenigingsgebouw te Houten
Lange Schaft 7G - Houten
Kaart wordt geladen...

Datum
15-05-2019 /16-05-2019

Tijd
Hele dag

Categorieën

Omschrijving

Om de asset value van gebouwen en haar installaties te borgen én te kunnen monitoren, dient bij aanvang, tijdens en na afloop van contracten de technische toestand nauwkeurig vastgesteld te worden. De Conditiemeting BOEI biedt hiertoe een objectieve integrale inspectiemethodiek voor de thema’s Brandveiligheid, Onderhoud, Energie en Inzicht in Wet- en Regelgeving. Zo wordt de exacte status bepaald en kunnen onderhoudsbudgetten optimaal ingezet worden. Door integratie van de vier thema’s wordt een inspectie effectief benut en het aantal inspectiebezoeken sterk gereduceerd.

Doel

Na het volgen van de 2-daagse cursus Verkenning Conditiemeting BOEI heeft de deelnemer inzicht in de verschillende aspecten die van belang zijn bij het inzetten van BOEI inspecties. De deelnemer herkent de toegevoegde waarde van een BOEI inspectie binnen een onderhoudscontract of bij het opzetten en beheren van een meerjarenonderhoudsplanning. De deelnemer heeft inzicht in de achtergrond van de BOEI-thema’s en in de gebruikte inspectiemethodieken binnen de verschillende vakdisciplines.

Onderwerpen

  • Wat is Conditiemeting BOEI
  • Plaats van BOEI in de huidige onderhoudsmarkt
  • Brandveiligheid; achtergrond bouwbesluit en introductie
  • Onderhoud; algemene introductie NEN2767
  • Energie; introductie EPBD-regelgeving en Energielabel
  • Inzicht in wet- en regelgeving: wat verlangt zorgplicht en regelgeving aan vastleggen van gegevens
  • Basiskennis Conditiebepaling per vakdiscipline conform BOEI; opname gebreken, verwerking en rapportage

Bestemd voor

Deze cursus is voor iedereen die bij contractmanagement, onderhoud en beheer betrokken is. Dit geldt zowel voor opdrachtgevers, opdrachtnemers, gebruikers en adviesbureaus. Bijvoorbeeld contractmanagers, facilitair managers, aanbesteders, installateurs, aannemers, alsmede werkvoorbereiders, onderhoudsinspecteurs en technisch en bouwkundig onderhoudspersoneel.

Cursus: Verkenning Conditiemeting BOEI
Organisatie: NVDO
Datum: 15 en 16 mei 2019
Locatie: NVDO-Verenigingsgebouw te Houten

Meer informatie: NVDO


Meer informatie en inschrijven

Meld je hier aan!

iCal
Voeg event toe aan Google Calendar